luni, 22 ianuarie 2007

Client Lyoness




Lyoness este un parteneriat de cumpărători cu extindere foarte rapidă şi prezent, cu success, în 8 ţări – Elveţia, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, România şi Germania. Lyoness permite membrilor lui fideli să profite la fiecare cumpărătură făcută în magazinele partenere, câştigând astfel bani. Zilnic, sute de oameni descoperă, pretutindeni în Europa această idee briliantă. Entuziasmul este în creştere rapidă. Motivul este foarte simplu: Lyoness funcţionează! Profitaţi şi dumneavoastră!

»FIRMELE POT DEVENI PARTENERI COMERCIALI GRATUIT «
Înscrierea firmelor atât în grupul de cumpărători, cât şi în grupul comercianţilor este gratuită. Fiecare client fidel poate prezenta beneficiile pe care le au comercianţii în parteneriatul cu Lyoness: mai mulţi clienţi, fidelizarea acestora, implicit un rulaj mai mare, publicitate gratuită ş.a. Biroul Lyoness vă stă la dispoziţie pentru informaţii detaliate privind funcţionarea sistemului, dar şi privind modul de concretizare al colaborării. La fel ca şi persoanele fizice şi persoanele juridice au aceeaşi posibilitate, oferită de Lyoness, de a se înscrie gratuit. Cumpăraţi şi câştigaţi!

Pentru inscrierea in sistem rog contactati persoana care v-a recomandat oferta Lyoness.
In cazul de fata, eu(Rusu Mihaela/e-mail: rusumicheliny@yahoo.com ; ID messenger: rusumicheliny & skype: mihaelarusu2430 )
Formular de inscriere (nu completati cu adresa dvs. de e-mail;cereti info,rog;multumesc.)

Niciun comentariu: